Jose Mourinho potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom u četvrtak, prema kojem u klubu treba ostati do 2020. godine. Proslavljeno je to u restoranu u centru grada, kojeg drži, zajedno s ocem, Unitedov playmaker Juan Mata.

No, medije na Otoku privukla je činjenica kako Portugalac još uvijek živi u hotelu, što se nije promijenilo još otkad je preuzeo klupu tima s Old Trafforda na početku prošle sezone.

POVEZANO
Pogba kuća Altrincham 0EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Zavirite u unutrašnjost kuće koju je u Manchesteru KUPIO Paul Pogba! (FOTO)

- Mourinho izgleda da nema planova da kupi kuću u Manchesteru i čini se više nego sretan životom u luksuznom Riverside apartmanu, veličine 90m2, u hotelu «Lowry» s pet zvjezdica, gdje smještaj koša 816 funti dnevno.

Mourinho Lowry suite 1

Spomenuti apartmani kakvi imaju na svakom spratu hotela pružaju poseban ugođaj, ispunjeni su umjetničkim djelima i modernom tehnologijom.

Mourinho Lowry suite 1

Naravno, tu su i klima uređaji, te dovoljno prostora za goste i sastanke.

Morinho navodno ne kuha sam sebi, ali zato 24 sata dnevno su mu na raspolaganju usluge profisionalne hotelske kuhinje.

Mourinho Lowry suite 1

Mediji nagađaju da odluka o tome da ne želi kupovati nekretnine u Manchesteru možda signalizira da Mourinho ne planira ostati u gradu nakon isteka sadašnjeg ugovora. Njegova familija, inače, živi u ne toliko udaljenom Londonu. Njegova supruga, sin i kćerka su se smjestili tamo u vrijeme dok je vodio Chelsea.

Mourinho Lowry suite 1