Legendarni David Beckham ulazi u američku MLS ligu s Miamijem i želi za premijernu sezonu dovesti neke od najvećih zvijezda.

Naime, Inter Miami treba početi igrati u MLS sljedeće godine, a iz Katalonije dolaze vijesti da Beckham planira dovesti dvojac iz Barcelone.

Katalonski radio javlja da je Beckham već kontaktirao Lionela Messija i ljude oko njega. "Ponuda je brutalna", otkrivaju Katalonci i dodaju da Messi u ugovoru s Barcelonom ima klauzulu prema kojoj bez odštete može otići van Starog kontinenta.

`Mundo Deportivo` piše da ponudu ima iz Miamija ima i Luis Suarez. Urugvajski napadač ugovor s Barcelonom ima do 2021. godine i "katalonski div" mu planira ponuditi ugovor na još jednu godinu, a to bi Suarezu moglo biti premalo, jer Beckhamova ponuda je četverogodišnji ugovor prema kojem bi Suarez zarađivao ogroman novac do 36. godine.

Beckham se nada kako će dovesti i Messija i Suareza, a upravo je njihovo prijateljstvo jedan od razloga zašto slavni Englez vjeruje da ih može oteti Barceloni. Messi i Suarez su najbolji prijatelji u svlačionici kluba, susjedi su i djeca im idu zajedno u istu školu.

Inače, Inter Miami pola godine prije planiranog debija u MLS u ekipi ima samo trojicu igrača - Matíasa Pellegrinija , Juliána Carranzu i Christiana Makouna.