Susret Chelseaja i Liverpoola iz drugog mjeseca 2006. godine pamti se sigurno po jednom detalju, ali iz – tunela. Stevenu Gerrardu je pred TV kamerama "prodana fora" kao rijetko kad, ali nije zamjerio, ipak je bila riječ o malenom 7-godišnjem dječaku...

Jedan od onih dječaka koji dobiju čast izaći na travnjak s proslavljenim zvijezdama doslovno je iskoristio svoje sekunde i bio – planetarno popularan. Zove se Jake Nickless, tad je uspio je šokirati legendu Liverpoola.

Naime, pružio mu je ruku, a kad mu je prva zvijezda Redsa pružila ruku, ovaj ga je – prankao!

Naravno, bio je jedan od miljenika navijača Chelseaja. A gdje je danas? To su istražili mediji u Britaniji i pronašli su ga kao igrača!

- Svake godine se vrti taj video. Ne sjećam se previše, no znam da me je otac pripremio za to, na neki način me je i nagovorio. Vidio sam Gerrarda u tunelu i bio je to samo instinktivan potez - otkrio je.

Jake Nickless 1

Ovaj 20-godišnjak igra u jednom niželigašu (North Greenford United) i pokušava napraviti karijeru.

- Samo jednom sam se nasmijao u tunelu prije utakmice. Da je to netko napravio od odraslih, bih mu zavrtio vratom - izjavio je Gerrard nakon tog susreta.

Milioni ljudi pamte taj potez, a na neki način obilježio je odrastanje ovog mladića. Iako je zapravo sve zakuhao – otac...

Jake Nickless 1

(DozaSporta.com/Fokus)