Navodno je početkom mjeseca Schweini tajno boravio u Beogradu kako bi proveo vrijeme sa Anom, a srpska štampa piše da on planira kupovinu stana u ovom gradu gdje bi napravio ljubavno gnijezdo sa lijepom teniserkom.

Podsjetimo, prošlog mjeseca list "Bild Zeitung" objavio je fotografiju popularnog Schweinija kako se nježno drži za ruku sa Anom. Oboje su se krili iza sunčanih naočala.

Prema tadašnjem pisanju Bilda, koji je fotku objavio na naslovnici, snimak je načinjen u New Yorku, preciznije na Manhattanu, u jednom romantičnom parku-šetalištu, negdje u vrijeme kad se u tom gradu završavao US Open i počinjala Sedmica mode.

Problem je, pisalo se još tada, međutim što je Schweinsteiger zvanično u vezi sa brazilskim modelom Sarah Brandner (25). Ali, da u njihovoj vezi izgleda ne štima sve najbolje, dalo se naslutiti još ljetos kada je Schweini proslavio svoj 30. rođendan sam u jednom klubu na Ibizi. I poslije fotke iz New Yorka pisalo se o pomirenju Schweinija i Brendnerove, ali izgleda da tu priči nije kraj.

Podsjetimo, zajednički prijatelj, govoreći pod uslovom zadržavanja anonimnosti, kazao je prije nešto više od mjesec dana da Ana već neko vrijeme "govori samo o Schweinsteigeru". Navodno je među njima zaiskrilo...