I u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona protiv Liverpoola Lionel Messi potvrdio je da je ključan za igru katalonskog kluba.

Međutim, Argentinac ima 31 godinu i pitanje je vremena kada bi kvalitete njegovih izvedbi mogle početi padati. Još kada uzmemo u obzir da je Messi nekoliko puta izjavio kako bi karijeru volio završiti u Argentini, Barcelona se polako mora pripremati na život bez Argentinca. Mundo Deportivo piše kako je Messi čelnicima u klubu već predložio zamjenu za budućnost.

Naime, Argentinac im je predložio da pokušaju dovesti Kyliana Mbappea iz PSG-a jer vjeruje kako bi on bio idealna zamjena kada ode u penziju ili napusti Barcelonu. Problem je što bi brojni drugi klubovi htjeli vidjeti Mbappea u svojim redovima, uključujući njihovog najvećeg rivala, Real.

O transferu Mbappea ponovno se govori iako su čelnici PSG-a izjavili kako 20-godišnje čudo od igrača ne ide nigdje. Mundo tvrdi da po mladog Francuza Barcelona planira krenuti za dvije godine. Cijena koja se spominje je oko 200 miliona eura, piše Index.