Sergio Ramos sretan je zbog pobjede Reala protiv Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali je i priznao šta misli o debaklu Barcelone protiv PSG-a...

Real je odradio odličan posao na Bernabeuu ove srijede, u nezgodnoj utakmici protiv Napolija koji je rano poveo, da bi madridski klub ipak stigao do trijumfa rezultatom 3-1, što je sasvim solidna zaliha uoči revanša.

Ovaj put nisu bili potrebni golovi kapitana Sergija Ramosa u nadoknadi vremena, koji je sretan kako se raspleo ovaj meč.

- Sretan sam. Nismo osigurali prolazak i čeka nas nastup na teškom terenu, no postigli smo šta smo htjeli. Falio nam je još pokoji gol, no zadovoljan sam. Pokazali smo pravi pristup i žestinu. Kad smo angažirani teško nas je pobijediti, izjavio je Ramos nakon susreta, a onda i priznao da se malo i raduje blamaži Barcelone protiv PSG-a:

- Ne mogu reći da se ne radujem. Nije mi drago kad mi prijatelji pate, ali ne volim ni kada Barcelona pobjeđuje. Nisam iznenađen tim rezultatom, jer čim odigraš slabo u Ligi prvaka, to ćeš platiti, smatra Ramos.