Demantovao je i novinske priče da Plavci prodaju Schurrlea i Salaha. Čak ih je i najavio u startnoj postavi u subotu u okviru FA Kupa.

"Nemamo namjeru da mijenjamo tim u ovom prelaznom roku. Prelazni rok je u toku, ali šta da vam kažem – oni su igrači po mom ukusu, potrebni su mi i imam poverenja u njih. Zadovoljni smo ekipom i poslom koji smo uradili u ljetnjem prelaznom roku u okviru priprema za ovu sezonu. Ukoliko bude ikako moguće, voleli bismo da i nakon januara zadržimo isti tim."

"Ponekad je potrebno napraviti promenu, ali mi smo to obavili tokom leta. Mislim da je realno da se ništa ne desi u naredne dve nedelje i da ćemo februar dočekati sa istim timom", ističe Mourinho, prensoi Sportklub.rs.

Također, Mourinho nije želio da da odgovor na pitanje koga bi doveo ukoliko bi neki od igrača napustio Chelsea.

"Ne želim da komentarišem igrače koji nastupaju za druge klubove. Vi govorite o Cuadradu, ali isto tako možete da govorite o 10 ili 20 drugih igrača. Moj posao je da ih znam sve i za Cuardada mogu da vam kažem da se dobro uklapa u Fiorentinu. Da, sjajan je kao igrač Kolumbije, ali ga ne vidim u svom klubu", rekao je trener Chelseaja.