Dva dana nakon što je bReal Madrid prošao tešku prepreku već u osmini finala Lige prvaka (francuski PSG), kapiten Sergio Ramos dovezao se na trening u netipičnom automobilu za igrače.

Službena parkirališta velikih klubova, pa čak i osrednjih, prepuna su bijesnih automobila s kojima se igrači vole hvaliti. Izuzetak nije ni madridski Real, no osim dobrog automobila kapiten Sergio Ramos voli i "old school" prevozna sredstva. Tako se na trening u četvrtak dovezao s "Fićom".

Riječ je lokalnoj verziji u vidu marke automobila Seat pod nazivom - Seat 600. Ramos si je pored guma dao otisnuti svoje inicijale (SR4), čime je dodao malo personalnog šarma zanimljivom automobilu.

Mora se priznati da je bilo prilično zanimljivo vidjeti Ramosa u tom automobilu, te je čak iznenadio i zaštitara na ulazu u Valdebebas (trening kompleks Reala). Čovjek osiguranja je, vidjevši da se ulazu približava "atipično" vozilo za tamošnji vozni park, krenuo prema automobilu kako bi ga zaustavio, ali Ramos se odmah ukazao na prozoru i nije bilo problema.

(DozaSporta.com/Goal)